Wees trots en draag het uit, dat is waar SBO de reis van Brandaan nu nog beter toe in staat is.

De nieuwe website van De reis van Brandaan

De nieuwe website van De reis van Brandaan

Oudercommunicatie is niet alleen een kwestie van een goede nieuwsbrief en een praatje aan de schooldeur. Het is veel meer dan dat! Leerkrachten doen daar elke dag hun stinkende best voor.
Op speciale basisschool de reis van Brandaan uit Eindoven kunnen ze daar zeker over meepraten. Met zorg en enthousiasme wordt er hard gewerkt met kinderen die extra aandacht nodig hebben. Hun slogan zegt dan ook meer dan genoeg:

Waar ieder kind gewóón speciaal is

Afgelopen woensdag hebben leerkrachten de nieuwe schoolwebsite in gebruik genomen. Elke groep heeft een eigen pagina waarmee de leerkracht ouders kan informeren met tekst, foto’s en video’s. Daarnaast is er een volwaardige koppeling met sociale media, zo kunnen  ouders ook op Facebook volgen wat er gebeurt op school.

Het was een fantastische middag waarop iedereen met trots heeft gewerkt aan het uitdragen waar kinderen en personeel goed in zijn.

Later zal ik ook een korte videoimpressie van deze middag publiceren. Wil je ook met je schoolteam werken aan communicatie? Neem gerust contact met mij op, ik denk graag mee.

, , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Google+