Persbericht: nieuwe training voor werkzoekenden

PERSBERICHT

Training voor werkzoekenden

Indruk maken met een video-introductie voor LinkedIn

De arbeidsmarkt is krap en het is lastig om je als werkzoekende te onderscheiden van anderen. Een sterk LinkedIn-profiel is essentieel en daarbij is beeld minstens zo belangrijk als tekst, vinden loopbaancoach Angelique de Kruijff en mediacoach Marc Mantz. Het gebruik van video binnen loopbaanoriëntatie neemt toe en daarom ontwikkelden zij een driedelige training waarin deelnemers aan de slag gaan met hun eigen video-introductie.

Het doel is dat deelnemers kennismaken en vertrouwd raken met het idee van een video-introductie, een persoonlijk kennismakingsfilmpje van 30 seconden. Binnen de veilige omgeving van een kleine groep wordt gewerkt aan deze ‘online eerste indruk’. Als die goed is, vergroot het de zichtbaarheid en vindbaarheid voor potentiële werkgevers.

Aanmelden

De trainingen zijn geschikt voor werkzoekenden en anderen die zich online krachtig willen profileren. De training wordt gegeven op kantoor bij Angelique de Kruijff in de Apparatenfabriek aan de Torenallee 26-46 op Strijp-S in Eindhoven. De bijeenkomsten zijn op 16 en 30 oktober en 6 november van 19.00 tot 22.00 uur, de kosten zijn € 100. Aanmelden kan via info@angeliquedekruijff.nl en meer informatie is te vinden op www.mantzmedia.nl

_____________________________________________

Niet voor publicatie:

Meer informatie over de online video-introductie:

Heeft u vragen over dit persbericht? Neem dan gerust contact op met:

, , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Google+