Activiteiten en aanbeveling

Hieronder tref je een selectie van mijn activiteiten van de afgelopen jaren heb uitgevoerd. Verrijkt met video’s, achtergrond informatie en aanbevelingen.

2015

2014

Logo PromotionMarc Mantz heeft tijdens de Loopbaan4daagse 2014 een sfeerimpressie gemaakt voor ProMotion, het interne Loopbaancentrum van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs. Marc werkt pro-actief, professioneel en efficiënt. Wij zijn blij met het resultaat dat na enkele uren al beschikbaar was!

Lonneke Ploum – Manager Loopbaancentrum ProMotion van Ons Middelbaar Onderwijs Tilburg

10580026_663005853798192_1730349491364845630_nTijdens de training van Marc, waarbij hij onze nieuwe website lanceerde, zijn de medewerkers geïnspireerd om webredacteur te zijn van hun eigen pagina. Na een bondige uitleg, concreet aan de slag leverde een mooi gevulde website op, die trots en enthousiasme uitstraalt en die de beweging in onze school mooi weergeeft. Dank! Lees verder

Denise Hassing – locatieleider Kannunikensven SBO de reis van Brandaan Eindhoven

Marc Mantz is een goede coach met veel geduld. Hij heeft heel veel kennis op het gebied van Social Media. Dankzij hem heb ik nu een Linkedin pagina die me vast gaat helpen om mijn netwerk groter te maken!

Ester Smulders-de BakkerEigenaar gastouderbureau Buurtouders Tilburg en en de Kempen

Workshop videopitch op het Sondervick College

Lees verder

2013

Heb Marc leren kennen als een gedreven WordPress-docent die zijn lessen goed weet te structureren. Hij wist de 10-tallen vragen die steeds op hem afgevuurd werden goed te rubriceren en stapsgewijs te beantwoorden. Hij zet een leuke sfeer neer in de groep en weet je enthousiast te maken om te experimenteren met WordPress. Aanrader als je je eerste stappen in WordPress-land wilt maken.

Paula Overveld – Fotograaf, interviewer & copywriter Eindhoven

Schermafbeelding 2015-01-05 om 00.57.04Marc is een rusitge, zeer bekwame trainer, die iedereen bij de les houdt.Problemen bestaan er niet. Hij geeft uitstekende tips en geeft adequate begeleiding.

Koos Bezemer – Directeur CBS de Werveling Soest 

Marc is een geduldige, aardige en zorgvuldige leraar. Hij legt duidelijk uit, je krijgt de aandacht die je nodig hebt!

Lotte Vrij – Coach bij Natuurritme Eindhoven

 

Google+